Despre Noi

SUCCESUL ESTE SUMA DETALIILOR – Harvey S. Firestone


Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Sentro ofera clientilor sai o gama variata de sisteme de umbrire. Acestea sunt realizate din componente produse de furnizori de top din Europa, atent selectionati pe baza unor exigente criterii de calitate. Pentru a le oferi clientilor nostri cele mai performante sisteme de umbrire si protectie impotriva insectelor, punem mare pret pe certificarile pe care le detin furnizorii nostri, pe experienta lor in domeniu si pe oferta de produse diversificata.

De la rulouri exterioare la obloane, porti de garaj si plase impotriva insectelor, acoperim toate cerintele.

Calitatea este prioritatea noastra numarul 1 si acest lucru se oglindeste in produsele si serviciile pe care le oferim. Echipa noastra de specialisti va asigura instalarea sistemelor in cele mai sigure, rapide si curate conditii. Toate aspectele proiectelor sunt discutate cu clientii pana la cel mai mic detaliu si impreuna vom gasi cea mai buna solutie pentru casa dvs.

Suntem mandri de renumele pe care l-am dobandit atat datorita seriozitatii si profesionalismului echipei noastre cat si al calitatii produselor pe care le oferim.

Echipa SENTRO

Produsele Sentro